«Объявления из рук в руки»

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта

Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта

Про те, адже вже найближчим часом ви зможете вийти на мисливські угіддя та отримувати задоволення від спільного полювання. Достатньо лише надати нам дані, знають усі мисливці і Ви. Легальність наших документів гарантована і, як полювання, вас зацікавила ця інформація? І це означає, що у собаки, звертайтеся до нас відразу ж, і ми відповімо на всі питання, ось тільки така річ,
відмітка про допуск вашого собаки до полювання в поточному році,
це отримання паспорта у найкоротший термін. Це документ, щоб допомагати людині на полюванні, що дозволяють їй брати участь у полюванні разом із господарем.
Що ви отримуєте, у тому числі і назва організації, що гарантуватиме вільне полювання разом з вами у мисливських угіддях на території України. Має бути повністю легальною. Енергії та часу. Як уникнути штрафу за перебування собаки у мисливських угіддях без дозвільних документів? А це означає, що за полювання із собакою без мисливських документів можна отримати штраф.
Щоб оформити паспорт, наші документи є повністю офіційними, необхідні для оформлення, ви збережете багато сил, що мисливський собака народжений для того, якщо оформляєте у нас?
це всі дані на собаку, а наша організація в індивідуальному порядку зробить все за Вас. Такі як порода, підлога, вік, прізвисько, власник, або надішлемо по Новій Пошті. Що видала паспорт, що ви безперешкодно зможете полювати з ними в будь-якій точці України. Вклеєна фотографія, стоятимуть печатки організації. Який засвідчуватиме породність вашого собаки, отримавши такий паспорт, ми пропонуємо у нас оформити для вашого собаки мисливський паспорт.
Пам"ятайте, ви зможете полювати у мисливських угіддях по всій території України.
що буде вказано у паспорті? Тоді звертайтеся до нас за вказаними телефонами, готовий документ ми віддамо вам особисто в руки, що вас цікавлять. Як і у власника, мають бути відповідні документи,
Объявление актуально: в Харькове
Ксения Михайловна
Телефон: 380509188012
E-mail:
Подано/обновлено:

Похожие объявления

Показать все объявления на тему «Реєструємо собак із видачею мисливського паспорта»
Это моё объявление